Lediga lägenheter & lokaler i Härnösand

Letar du lägenhet eller lokal i Härnösand? Under fliken "Ledigt just nu" här till vänster redovisar vi lediga objekt i våra fastigheter.

Våra lägenheter som vi lägger ut på vår hemsida visar vi oftast genom en öppen visning. Vi brukar hålla 1-2 öppna visningar per lägenhet, då alla som är intresserade är välkommna att titta på lägenheten, oavsett om man sedan tidigare anmält intresse eller ej. Har du anmält intresse via intresseanmälan brukar vi skicka mail med uppgifter om när visningen kommer ske.

Efter visningen går vi igenom intresseanmälningar och vår bostadskö och hyr ut lägenheten till de som återkommit till oss och visat intresse. Det är med andra ord viktigt att du som letar lägenhet håller dig uppdaterad om vilka lägenheter som visas och när visningen äger rum.

Hittar du inget som passar just nu går det bra att fylla i vår intresseanmälan eller vår blankett för vår bostadskö. Intresseanmälan och blanketter finner du under fliken "Intresseanmälan".

Innan upprättande av kontrakt gör vi alltid en kontroll på hyresgästen, vi förbehåller oss alltid rätten att neka en hyresgäst ett hyreskontrakt p.g.a. till exempel bristfällig ekonomi eller liknande.

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar kring våra lägenheter.