Semestertider & flytt av kontor

Flytt av kontoret i Stockholm
Under sommaren kommer vi att flytta från våra lokaler på Linnégatan 89 i Stockholm. Vår förhoppning är att vara helt klara med flytten till mitten av augusti.

Fram tills dess att det nya kontoret öppnar kommer vi att ha stängt för besök. 

Under vecka 28-31 kommer många i vår personal att ha semester, det kan då ta längre tid än vanligt att få svar.

Enklaste sättet att komma i kontakt med oss under sommaren är som vanligt via e-post: info@nordero.se

Härnösand
Vår fastighetsförvaltning i Härnösand kommer att ha mindre bemanning än vanligt vecka 28 & 29. Under de veckorna kommer vi endast att avhjälpa akuta fel och brister. Resterande arbeten som anmäls påbörjas under vecka 30.

Kungsör
Vår fastighetsförvaltning i Kungsör kommer att ha mindre bemanning än vanligt vecka 28, 29 & 30. Under de veckorna kommer vi endast att avhjälpa akuta fel och brister. Resterande arbeten som anmäls påbörjas under vecka 31.


Vi försöker att läsa av vår e-post och lyssna av telefonsvarare så gott vi kan även under semestern. När kontoret är stängt hänvisar vi enbart till vår e-post. Vi hoppas ni har överseende med att det kan ta längre tid än normalt att få svar under sommaren.

Trevlig sommar!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter