Nytt & fräscht i Kungsör 2019

Som en del av vårt utvecklingsarbete kommer vi att lägga stort fokus på renoverings- och standardhöjande åtgärder i vårt fastighetsbestånd i Kungsör under 2019.

Vårt största fokusområde kommer att vara renoveringsarbeten i badrum i våra fastigheter på Drottninggatan, Hamngatan och Villagatan i Kungsör. Även en del kök kommer att renoveras under året. Vill ni att vi ser över ert badrum eller kök? Kontakta oss på mailadressen eller per telefon nedan.

Förutom ovanstående kommer vi självklart att arbeta med andra förvaltningsåtgärder under året. Senast den 1 april kommer till exempel arbetet med fiberindragning i våra lägenheter och lokaler att vara färdigt, något som vi tror kommer öka trivseln ytterligare i våra fastigheter.

För oss är det viktigt med nöjda hyresgäster som trivs i våra fastigheter. Har ni som är hyresgäster hos oss tips, ideér eller frågor till oss tveka inte att höra av er:

info@nordero.se
08 - 410 09 491

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter