Stora mängder snö i Härnösand

Det nya året har inletts med väldigt stora mängder snö i Härnösand. Detta har inneburit stora problem för lokaltrafik, kommunala verksamheter mm. Kommunen rekommederar personer att stanna hemma och inte ge sig ut på vägarna om det finns möjlighet till det.

Enligt SMHI skall snön avta från och med idag (fredag 2/2) och det skall bli lugnare väder framöver.

För oss innebär detta att vi fått fokusera på just maskinell och manuell snöröjningsarbete. Vi har tillräckligt med personal för att hantera även denna typ av extremt onormala omständigheter, men det kan innebära lite längre ställtider med att få hjälp vid andra mindre akuta felanmälningar. Vi hoppas ni har förståelse för detta.

Har ni frågor eller funderingar kring vårt fortlöpande arbete kan ni kontakta oss via e-post: info@nordero.se eller telefon: 08-410 09 491

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter