VIKTIGT - Hemförsäkring

Vi vill passa på att informera er om vikten av att ha en egen hemförsäkring. Vi har efter samtal med våra hyresgäster och vårt försäkringsbolag märkt att alla inte känner till hur viktigt det är att hålla sina tillhörigheter och till viss del lägenheten försäkrad.
 
Vi har en fastighetsförsäkring som täcker det mesta vid en skada i fastigheten. Däremot täcker inte en fastighetsförsäkring era privata tillhörigheter som ni har i lägenheten. Dessutom täcker i vissa fall inte en fastighetsförsäkring vissa skador som t.ex. ytskikt mm.
 
Detta innebär att det i vissa fall kan bli extremt dyrt vid specifika skador för er som hyresgäster, utan en egen hemförsäkring.
 
Vi uppmanar därför alla våra hyresgäster att kontakta ert försäkringsbolag och förvissa er om att ni har en egen hemförsäkring. Vi har dessutom krav på våra hyresgäster att teckna en egen hemförsäkring.
 
Om ni har några frågor eller funderingar kring detta är ni varmt välkomna att höra av er till oss.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter